avatar_DDA40Xfan_Bruce

Felipe is back up

Started by DDA40Xfan_Bruce, September 13, 2021, 05:12:08 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DDA40Xfan_Bruce

Just got on the Belen Terminal layout and noticed Felipe is back in the mix.  Going to be another good day of railfanning.

DDA40Xfan_Bruce

Well guess what, it's back!  6:18 PM time stamp.

Jeff

Yeah, I see it hitting our Belen Server for a little bit!

Jeff
Jeff Rossi
RailFanAZ.com Webmaster

DDA40Xfan_Bruce

It's not updating often.  I noticed Aragon M1 is slow to update also. Now Aragon and M1 are white.

Jeff

Quote from: DDA40Xfan_Bruce on January 27, 2022, 06:45:39 pmIt's not updating often.  I noticed Aragon M1 is slow to update also. Now Aragon and M1 are white.

I am adjusting the SDR at the moment.

Jeff
Jeff Rossi
RailFanAZ.com Webmaster

DDA40Xfan_Bruce


Jeff

Retuned...  Anything on the Feed about Signal Issues?  I see Felipe on BCP.

Jeff
Jeff Rossi
RailFanAZ.com Webmaster

DDA40Xfan_Bruce

No, last timestamp for each signal is 6:28:42.

DDA40Xfan_Bruce

Aragone and M1 current, thanks.

Jeff

Sorry, on the server side it is getting Code Checks, TM5 does not see those.  :)
Jeff Rossi
RailFanAZ.com Webmaster

Jeff

Jeff Rossi
RailFanAZ.com Webmaster

DDA40Xfan_Bruce

Getting data as of 06:12.

Jeff

Yeah, looks like most of the night, Felipe 1 and 3 were chatting alot!  Makes me wonder if there is some issue with them using ITCM..

Jeff
Jeff Rossi
RailFanAZ.com Webmaster

DDA40Xfan_Bruce

Still getting timestamps from Felipe, M1 & M3. Nothing from M2.

DDA40Xfan_Bruce

Now all of Felipe just updated, color on each track.  Interesting.

RailFanAZ.com | SouthWest - Content © Respective Members 2011-2022
Powered by EzPortal