Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

ATCS MCPs not responding

Started by j3rsdm5, August 10, 2018, 03:01:52 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jeff

Found the sweet spot for my antenna.   8)
Jeff
RailFanAZ.com Webmaster | ATCS Server Host for BNSF Arizona and Parts of UP Arizona.

https://www.railfanaz.com

Jeff

Dang it.  I was getting Picacho Wye, Casa Grande, La Palma.  I went to go tighten the wire to the antenna pole and lost it again.  It's a struggle for me cause I am so far away and I have to aim the antenna just right to go past the mountains.    >:(
Jeff
RailFanAZ.com Webmaster | ATCS Server Host for BNSF Arizona and Parts of UP Arizona.

https://www.railfanaz.com

j3rsdm5

No kidding, that's got to be incredibly frustrating. :/ Don't worry about it too much!

Jeff

Jeff
RailFanAZ.com Webmaster | ATCS Server Host for BNSF Arizona and Parts of UP Arizona.

https://www.railfanaz.com

j3rsdm5

August 23, 2018, 12:48:21 pm #25 Last Edit: August 23, 2018, 01:05:23 pm by j3rsdm5
This morning I opened up the layout, and CP PX977 and Coolidge are both not showing up. The funny thing is, when I only enable the URL you gave me (atcs-up.railfanaz.com:4890) just to see what stations it's receiving, I get MCP and BCP for Yuma, Pacific, Blaisdell, Kinter W, West Wellton, Colfred, Colfred W, Bon, Arizona Grain, and Casa Grande. (That's some serious reach! What's your antenna setup?)  No indication messages, just outbound ACK for Fortuna, East Yard, Kinter E, Dome, Noah E, Hwy 87, Picacho Wye, West Picacho, East Picacho, and La Palma. (Insane reach!) Am I missing a setting for indication messages? Acknowledgements are being sent but no data about lining or occupancy. Very interesting. Is it coming through on your end? Maybe I could actually help with coverage using an antenna setup similar to yours.

Also I have to apologize, there's going to be some delay getting the layout completed as the lag between clicking and placement reaches now over 4 seconds. (Now working at Wymola) I'm continuing to place several tracks/signals at a time, it's just difficult to know if I made a mistake. Should be fine though

Jeff

I have two sites on the Gila Sub:  Yuma and Casa Grande.  They report to the main server and then my server.  That is why you are picking them up from the railfanaz.com address.  The PC at Pinal lost connection so there are more Control Points being missed.

Yuma picks up:
MCP and BCP for Yuma, Pacific, Blaisdell, Kinter W, West Wellton, Colfred, Colfred W.

East Yard and Fortuna Signals and Control Point Boxes were switched out, this requires a site visit to each control point to get their new address.

Casa Grande picks up:
Bon, Arizona Grain, and Casa Grande on the MCP side.
Bon, Arizona Grain, Casa Grande, Hwy 87, Picacho Wye, West Picacho, East Picacho, and La Palma on the BCP side.

The rest are on the other PC I have no access too.

My PC got taken out by the last storm :(

No worries on the layout, it is all good.
Jeff
RailFanAZ.com Webmaster | ATCS Server Host for BNSF Arizona and Parts of UP Arizona.

https://www.railfanaz.com

j3rsdm5

All stations in the Picacho Area are now responding! Thanks Jon!

Jeff

Agreed, thanks Jon for getting up on the hill.
Jeff
RailFanAZ.com Webmaster | ATCS Server Host for BNSF Arizona and Parts of UP Arizona.

https://www.railfanaz.com



Please note that your donations are not tax-deductible.

Thanks in advance for your generosity!
 
 
Powered by EzPortal